Arbequina — Fruitat Verd

Oli d’Oliva Verge Extra Arbequina

L’arbequina és un arbre amable, sofert, que ens dona any darrera any la seva oliva petita. El seu oli suau, dolç, fruitat verd i amb una gran varietat d’aromes secundaris ens permet envasar-la directament pels amants de l’oli d’aquesta varietat. També fem servir l’arbequina per produir Núvol — Oli de Raig, un oli integral que, sense filtrar, porta encara restes de la polpa de l’oliva, comunicant un apsecte velat a l’oli i un sabor directe de l’oliva.

El nostre oli d’oliva verge extra monovarietal Arbequina està fet d’olives d’agricultura ecològica de la nostra finca i certificat per la CCPAE. L’oli es fa a la nostra almàssera de qualitat premium EQOO. L’oli es fa el mateix dia que es cullen les olives, respectant la integritat de la fruita sana.

Arbequina Extra Virgin Olive Oil

The Arbequina is a hardy tree and a prolific producer of small olive fruit. Its mild, sweet and fruity oil, with its many secondary aromas has made this varietal world famous. We produce the Single-cultivar Arbequina EVOO for lovers of this varietal. We also use  Arbequina to produce Núvol — Oli del Raig, an unfiltered whole-olive oil that carries a small percentage of olive pulp. It gives the oil a slightly pearlescent appearance and an intense taste of olive fruit.


Our Single-Cultivar Arbequina Extra Virgin Olive oil is made with organically grown olives from our estate. They are certified Organic by the CCPAE. The olives are pressed in the Mas Auró olive mill, awarded the EQOO quality prize. The olives are pressed within 12 hours of the harvest, and with the utmost care for the healthy fruit.

Formats | Formats:
Llauna (Tin): 500 ml, 1L
Botelles de vidre fumat (Dark glass bottle): 250 ml, 500 ml

Notes de Producció | Production Notes:
Collita: 11/2019 | Harvest: 11/2019
Extracció: < 24 hours | Milled: < 24 hores

Notes de Tast | Flavor Notes:
Afruitat: Mig | Fruity: Medium
Amarg: Mig | Bitter: Medium
Picant: Mig | Pungent: Medium