Il Magnifico

Il Magnifico - Estrella EQOO de Qualitat Extra

Ha estat una gran satisfacció per nosaltres rebre dels organitzadors del Premi ‘Il Magnifico’ el reconeixement de les estrelles EQOO i participar en el projecte de ‘Il Magnifico’ per crear un distintiu europeu pels olis de la màxima qualitat. Aquesta distinció no es un premi a la qualitat d’una única mostra d’oli. És el reconeixement a la trajectòria de la empresa en els últims 3 anys on s’han valorat, en primer lloc, la producció d’oli amb una qualitat continuada i que la mitjana de la valoració de totes les mostres estigui entre 85 – 100. A més, un conjunt de valors empresarials, representats per:

– La recerca contínua de la qualitatLa innovació i el risc emprenedor
– El volum de producció dels últims tres anys
– El conreu d’oliveres de muntanya
– Disposar duna almàssera pròpia a la finca
– El respecte al medi ambient
– Que les mostres representin la qualitat global de la producció i, seguint la lògica de que la producció de 2.000kg d’oli bo es molt difícil, però encara més la de 4.000kg i, més encara, la de 8.000kg, s’han creat els distintius d’una estrella EQOO pels productors amb una producció global de 1.500-4.000kg d’oli i d’un mínim de 2 etiquetes, dos estrelles EQOO pels productors de 4.000-8.000kg d’oli i 2 etiquetes i 3 estrelles EQOO pels productors de més de 8.000kg d’oli i 3 etiquetes.

Això es el resultat del treball i l’esforç durant molts anys del nostre equip, amb qui compartim aquesta distinció, però el que ens ha motivat es la voluntat de servir els nostres clients, usuaris-consumidors dels nostre oli. El seu valor nutricional es el que distingeix els olis de qualitat.