Aquest any ens trobem amb una situació insòlita, i no podem fer la festa de La Xuca com fem cada any. Però no hem volgut perdre aquesta tradició que portem fent des del 2013. Hem pensat en fer La Xuca virtual. És un paquet amb mostres dels nostres olis amb una explicació i vídeos del tast amb en Ferran Vila d’Atempo, i vídeos dels col.laboradors que fan els esmorzars cada any: L’Ester de Can Roca d’Esponellà, en Josep de La Cisterna, en Jaume d’Àpats by Jaume Vila i en Xavi de La Noucentista. Què us sembla? Hi han quantitats molt limitades, així que hi haurà un límit d’una per persona. Reserveu la vostra a
info@masauro.cat  (Els podreu recollir a Mas Auró o a Can Roca d’Esponellà.) Un fort agraïment a l’Adriana Puigvert per tota la seva feina i ajuda en la fotografia i producció audiovisual d’aquest esdeveniment. Sense ella no hauria sigut possible.

El Tast dels Olis

L’Enric Múrio de Mas Auró convida a en Ferran Vila, Millor Sommelier de Catalunya 2018 i Sommelier d’Atempo, a tastar els olis de la nova campanya. Seguiu-los mentres feu el tast a casa amb el kit de La Xuca 2020.

Ester Pagès de Can Roca d'Esponellà

L’Ester Pagès de Can Roca d’Esponellà prepara un Conill Confitat amb Verdures de Tardor i Oli de Mas Auró.

Instagram: @canrocadesponella

Josep Ametller de La Cisterna

En Josep Ametller de La Cisterna de Banyoles prepara un Bacallà Confitat amb Oli de Mas Auró al Pil Pil more personal.

Jaume Vila d'Àpats by Jaume Vila

En Jaume Vila d’Àpats by Jaume Vila prepara un Rap amb Maionesa de Rovell d’ou, Taronja i Oli Mas Auró.

Instagram: @apatsbyjaumevila

Xavier Baig de La Noucentista

En Xavier Baig de La Noucentista de Girona prepara un Pernil a la Muntanyesa amb Oli Mas Auró i Parmesà.

Instagram: @lanoucentista

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad